Nederlands

Oosteinderweg 91
1432 AG Aalsmeer
Nederland

Open sollicitatie

Geen vacature gevonden? Laat dan hier je open sollicitatie achter!
Open sollicitatie

Twitter

Over ons

Wie zijn wij?

Wij bestaan uit groothandel en retail bedrijven voor professionals en consumenten die op zoek zijn naar hout-, bouw-, ijzer-, tuin-, keuken- en woon-gerelateerde producten en diensten.
 

Werken bij De CarpentierMooren Groep

Binnen de groep worden de overkoepelende activiteiten voor alle onderdelen verzorgd. Hieronder vallen de afdelingen Administratie, Debiteurenbeheer, HR, ICT en Marketing. Wij zijn gevestigd in Aalsmeer. Bekijk onze vacatures.
 

Werken bij CarpentierMooren Bouwplein

Bouwleverancier en partner voor bouwprofessionals. Een compleet assortiment kwaliteitsmaterialen en -merken voor de ruw- en afbouw van huis en tuin. Wij staan klaar met een breed dienstenpakket en vakbekwame specialisten. Onze vestigingen vind je in Aalsmeer, Roelofarendsveen en Wormerveer. Ga naar www.carpentiermooren.nl voor meer informatie of bekijk onze vacatures.
 

Werken bij Probin IJzerwaren

Technische groothandel voor bouwprofessionals en industrie. Groot assortiment kwaliteitsmerken van elektrisch- en handgereedschappen, verven, veiligheidskleding, deurbeslag en accessoires. Maar ook bewerkingen, reparaties, keuringen en recycling. Wij zijn gevestigd in Aalsmeer en Roelofarendsveen. Zie www.probinaalsmeer.nl of bekijk onze vacatures.
 

Werken bij Carpentier Keukens & Wonen

Het adres voor een nieuwe keuken of wooninrichting. Wij voorzien in een eigentijds woonassortiment van a-z. Daarnaast bieden wij service, kennis, advies en inspiratie. Zo maken wij de ambities van onze klanten waar. Onze showroom bevindt zich in Aalsmeer. Ga voor een voorproefje naar www.carpentier.nl of bekijk onze vacatures.
 

Werken bij Carpentier Professional

Importeur en producent van o.a. hout, tuinhout, composiet, gevelbekleding en houten werkbladen. Wij zijn partner voor distributeurs in bouw & hout, GWW en retail. Onder eigen label brengen wij diverse productlijnen op de markt. Gevestigd in Aalsmeer. Zie www.carpentierprofessional.nl of bekijk onze vacatures.
 

Werken bij KARWEI Roelofarendsveen

Één van de grootste bouwmarktformules van Nederland die zich richt op de moderne doe-het-zelver. Hier vind je alles voor het verfraaien van woning en tuin. De CarpentierMooren Groep is franchisenemer van de KARWEI vestiging Roelofarendsveen. Bekijk onze vacatures.